PŘEDSTAVUJEME DODAVATELE SUNGROW, NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ STŘÍDAČE NA TRHU

Nanosun | Solar inverters | Solar panels

Střídače Sungrow nabízí nejmodernější technologie s vysokou účinností a naprostou spolehlivostí. Kromě toho mají vynikající poměr mezi cenou a kvalitou. Jsou dokonce o 100–400 eur za kus levnější než například střídače značky Huawei.

Sungrow ovládá globální trh

Společnost Sungrow byla založena v roce 1997 a brzy poté úspěšně expandovala na mezinárodní trh. V roce 2015 ho zcela ovládla a stala se největším výrobcem střídačů na světě. Celkem její instalace najdete ve více než 150 zemích světa.

Peníze ušetříte i pravidelným čištěním solárních panelů.

Sungrow stojí v čele výzkumu, vývoje a inovací

Společnost Sungrow stojí v čele technologických inovací na poli střídačů. A není divu: výzkumem a vývojem se v Sungrow aktivně zabývá 1600 zaměstnanců. To z nich dělá největší výzkumné oddělení v odvětví fotovoltaických měničů na světě. Nejmodernější technologie jsou proto u střídačů Sungrow samozřejmostí.

Výhodou je v tomto směru i to, že se Sungrow zabývá hlavně střídači – na rozdíl od jiných výrobců, kteří prodávají i panely a další komponenty, a nemohou tak střídačům věnovat plnou pozornost.

Série CX a dokonalý systém chlazení

Jedním z nejvyhledávanějších produktů firmy Sungrow jsou měniče série CX. Důvodem je mimo jiné i promyšlený systém aktivního chlazení, který zaručuje mnohem delší životnost výrobku. S každým navýšením teploty o 10 °C se totiž životnost fotovoltaických střídačů snižuje na polovinu. Díky chlazení ve střídačích Sungrow však teplota zůstává stabilní, a životnost je tedy významně delší.

Zaujala vás série CX? Podívejte se například na technickou specifikaci střídače SG110CX:

Sungrow nabízí stabilní výkon i po několika letech

PID (Potential induced degradation) způsobuje, že po dvou až čtyřech letech klesne výkonnost solárního panelu až o 70 %. Střídače Sungrow v sobě ale mají zabudovanou funkci, která jevu PID zabraňuje. Jejich výkon je tak stabilní i po několika letech.

Nadprůměrný stupeň krytí: IP66

Střídače značky Sungrow nabízí nadprůměrně vysoké IP. Série CX má stupeň krytí dokonce na úrovni IP66, což znamená, že je zcela prachotěsná a nabízí ochranu i proti tryskající vodě. Se střídači Sungrow se tak nemusíte bát, ani pokud místo instalace stihne sníh nebo bouřka.

Záruční doba

Na střídače Sungrow se vztahuje záruční doba 5 nebo 10 let.

Střídače Sungrow v naší nabídce

V naší nabídce najdete střídače Sungrow několika různých druhů:

  • jednofázové a třífázové rezidenční měniče
  • třífázové stringové měniče
  • jednofázové a třífázové hybridní měniče
  • příslušenství

Prohlédněte si produkty Sungrow, které nabízíme, a v případě jakýchkoli dotazů či připomínek nás neváhejte kontaktovat

nanosun s.r.o.